Γεωργίου Χαράλαμπος Γ.
Ο Χαράλαμπος Γ. Γεωργίου γεννήθηκε στην Κόρινθο στις 18 Μαρτίου 1952. Από μικρός, στις σχολικές του διακοπές και αργότερα σαν νέος τεχνίτης, εργάζεται δίπλα σε άριστους δασκάλους της μαγειρικής τέχνης. Έτσι αποχτάει μεγάλη πρακτική πείρα σε όλους τους κλάδους της μαγειρικής. Διπλωματούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τις σπουδές του στη Σχολή Μαγειρικής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Παρισιού, όπου τελειοποιεί τις γνώσεις του στη Γαλλική κουζίνα. Όπου κι άν εργάστηκε στην Ελλάδα και στη Γαλλία, δέχτηκε επαίνους και συγχαρητήρια για τις γνώσεις του στην Ελληνική και διεθνή κουζίνα, ιδιαίτερα δε στον τομέα της διακόσμησης.
Συνολικά Βιβλία 6