Δούρας Χρήστος
Γεννήθηκε το 1968 στη Δράμα. Απόφοιτος του Ι.Ε.Κ. Δράμας στις ειδικότητες Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης & Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής. Κατέχει πτυχίο μετεκπαίδευσης στην Εστιατορική Τέχνη καθώς και πτυχίο της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος. Εργάστηκε σε πολλές αυτόνομες επισιτιστικές επιχειρήσεις, ιδιωτικές κλινικές ενώ από το 2014 είναι δημόσιος υπάλληλος Ν.Π.Δ.Δ. στην ειδικότητα ΔΕ Μαγείρων όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., εξεταστής στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. από το 2015 καθώς και εισηγητής προγραμμάτων ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Από το 2010 διδάσκει την Τέχνη της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής στο Ι.Ε.Κ. Δράμας μέχρι και σήμερα. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επισιτιστικών σεμιναρίων, ενώ τα εδέσματά του έχουν γευθεί πλήθος επωνύμων του πολιτικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου (Κ. Καραμανλής, Κ. Στεφανόπουλος, Κ. Σημίτης, Σ. Μπέλλου, κ.ά.)