Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Συλλογικό έργο
Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε.
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Συλλογικό έργο
Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε.
Αναλυτική χημεία και ενόργανη ανάλυση στον τομέα της διατροφής
Βλάτσιος Γεώργιος
University Studio Press
Διαγωνισμοί πρόσληψης εκπαιδευτικών Α.Σ.Ε.Π., κλάδος τεχνολόγων τροφίμων - διατροφής
Ομάδα Εκπαιδευτικών - Παιδαγωγών
Πελεκάνος
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
Ραμαντάνης Σπυρίδων
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας
Συνολικά Βιβλία 12