Νέτσικα Μαρία
Χημικός, οινολόγος και δημοσιογράφος οίνου, δραστηριοποιείται σε ποικίλους τομείς του οινικού κλάδου από την παραγωγή έως την προώθηση. Έχει συγγράψει και επιμεληθεί έντυπα οινολογικού περιεχομένου, δημοσιεύσει άρθρα σε ειδικά περιοδικά και περιοδικά ποικίλης ύλης, παρουσιάσει ανακοινώσεις σε συνέδρια και ημερίδες. Είναι συγγραφέας του Ημερολογίου 2004 "Η απόλαυση του κρασιού", του "Ημερολογίου της γεύσης 2012 " και των βιβλίων "Τα μυστικά του κρασιού" & "Τα κρασιά της Ελλάδας" που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Ιανός.
Συνολικά Βιβλία 5