Clark Maxine
Η Maxine Clark είναι συντάκτρια σε θέματα κουζίνας και μια χαρισματική δασκάλα μαγειρικής. Έχει διδάξει σε πασίγνωστες σχολές μαγειρικής, όπως η Leith's στο Λονδίνο, και για κάποια χρόνια στα Alastair Little's Tasting Places στη Σικελία και την Τοσκάνη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ιταλία, συγκέντρωσε συνταγές για να της διδάξει σε μαθητές μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Μιλάει πολύ καλά ιταλικά και έχει Μάστερ στις Καλές Τέχνες και στη Μεσαιωνική Ιστορία, με ειδίκευση στην Ιταλική Αναγέννηση. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά, όπως το BBC Good Food και το Food and Travel. Άλλα βιβλία της που κυκλοφορούν επίσης από τις εκδόσεις Ryland Peters & Small είναι τα Bruschetta, Dolcissimo, Italian Vegetables, Trattoria και Flavours of Tuscany.