Αγγελής Γεώργιος
Ο Γεώργιος Αγγελής σπούδασε Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (DEA en Sciences des Aliments, Nutrition, Fermentations) στο Universite des Sciences et Techniques du Languedoc - USTL, Montpellier II- France. Στο USTL έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα (Doctorat en Biochimie, Biologie cellulaire et Moleculaire). Έχει εργαστεί για περισσότερα από 25 έτη, στα πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας και Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων), Ecole Nationale Superieure d' Agronomie (Chaire de Microbiologie Industrielle et de Genetique des Microorganismes - Montpellier), Centre de Cooperation Internationale en Recherche Agronomique pour le Developpement, Χαροκόπειος Σχολή, Universite Catholique de Louvain (Unite de Genie Biologique), Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Βιολογίας. Έχει δημοσιεύσει πολλές πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά με κριτές και έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος συντακτικών επιτροπών και κριτής ερευνητικών εργασιών σε διεθνή περιοδικά Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας. Από το 2011 είναι Καθηγητής Μικροβιολογίας στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.