Manganiello Giorgio
Γεννήθηκε στο Αβελλίνο της Ιταλίας και εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της ιταλικής κουζίνας από το 1986. Είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων ιταλικών εστιατορίων με Μάστερ πάνω στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Εστίασης από Regione Del Veneto, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί σεμινάρια για την εκμάθηση παρασκευής πίτσας πάνω στον τομέα της ιταλικής κουζίνας. Ο Maestro Giorgio Manganiello συγκέντρωσε όλη τη γνώση και την εμπειρία του σ' ένα βιβλίο με τίτλο "Ιταλική κουζίνα" για να μας πείσει να αναβαθμίσουμε και τις δικές μας γνώσεις και να δημιουργούμε αριστουργήματα!