Joyce Jennifer
Η Τζένιφερ Τζόυς γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά η ιταλική καταγωγή της πυροδότησε το πάθος της για τη γαστρονομία. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ιδιαίτερες γεύσεις για να τις εντάξει με μοναδικό τρόπο στη μαγειρική της. Συνεργάζεται με τη γαστρονομική στήλη των περιοδικών "Elle Deco" και "Weekend Telegraph", και διδάσκει στο Λονδίνο, στις σχολές μαγειρικής Books for Cooks και Divertimenti. Έχει παρουσιάσει δύο τηλεοπτικές σειρές στο Carlton Food Network. Ζει με το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους στο Ρίτσμοντ της Αγγλίας.
Συνολικά Βιβλία 2