Αποστολάκης Γιάννης
Ο Γιάννης Αποστολάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος. Μαγειρική σπούδασε στη Le Monde. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά σκάφη ως chef, στο εστιατόριο "Βαρούλκο" του Λευτέρη Λαζάρου στον Κεραμεικό και στο "Egomio" στη Γλυφάδα. Συνταγές του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά γαστρονομίας όπως το "Γλυκές ιστορίες" του Στέλιου Παρλιάρου και το "Κουζίνα & ποιότητα ζωής".Συμμετείχε στο Master Chef και από τον Απρίλιο του 2011 είναι στην ομάδα του iCookGreek γράφοντας τη στήλη "Το γλυκό της Κυριακής".