Capocci Βελισάριος
Ο Βελισάριος Capocci γεννήθηκε στην Αθήνα από Ιταλούς γονείς. Ξεχώρισε από νωρίς στο χώρο των επιχειρήσεων με τη δική του εταιρεία, την Capocci Logistics Services Α.Ε., που σήμερα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Κοσμοπολίτης, επικοινωνιακός, bon viveur, διαθέτει ένα μοναδικό ένστικτο δημιουργικότητας σε κάθε τομέα που προσελκύει το ενδιαφέρον του. Η μαγειρική είνα απλώς ένας από αυτούς και η σχέση του μαζί της καθαρά "ερωτική". Λάτρης της ελληνικής όσο και της ιταλικής κουζίνας, καταφέρνει να επισφραγίζει την ελληνο-ιταλική φιλία... και στο τραπέζι, δημιουργώντας γεύσεις που συνδυάζουν στοιχεία από τη διατροφή των δύο χωρών. Είναι πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου αλλά και του ελληνικού τμήματος του Οργανισμού "Ciao Italia", που έχει ως στόχο την προώθηση της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας στον κόσμο. Έχει παρασημοφορηθεί δύο φορές για το έργο του, σχετικά με την ανάπτυξη των ελληνοϊταλικών σχέσεων, κατακτώντας τον τίτλο του Ιππότη της Ιταλικής Δημοκρατίας.