Κοινότητα Αναγνωστών Βιβλίων - readers.gr
Αναζήτηση
Toggle navigation
Βιβλία
Όλα τα Βιβλία
Βιογραφίες
Επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία
Κόμικς
Λεξικά
Λογοτεχνία
Ξένες Γλώσσες
Παιδαγωγικά
Παιδικά
Ποίηση
Πολιτική
Τέχνες
Φιλολογία
Φιλοσοφία
Ψυχολογία
Συντελεστές
Όλοι οι Συντελεστές
Συγγραφείς
Μεταφραστές
Εικονογράφοι
Επιμελητές
Εκδότες
Βιβλιοθήκες
Το ψάχνουν
Το διάβασαν
Το έχουν
Ανταλλαγές
Το χαρίζουν
Το δίνουν
Το Θέλουν
Αναγνώστες
Κριτικές
Γεωργάκης Σπυρίδων Α.
Αρχική
Κατάλογος Συντελεστών
Γεωργάκης Σπυρίδων Α.
Γεωργάκης Σπυρίδων Α.
Georgákis Spyrídon A.
Ο Σπυρίδων Α. Γεωργάκης είναι ομότιμος καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
Βιβλία
7
Κριτικές
Ταξινόμηση κατά
Τίτλος
Τίτλος
Ημερομηνία
Ημερομηνία
Τα κρεατοσκευάσματα
Γεωργάκης Σπυρίδων Α.
Σύγχρονη Παιδεία
Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης
Γεωργάκης Σπυρίδων Α.
Κυριακίδη Αφοί
Το κρέας και τα προϊόντα του
Συλλογικό έργο
Σύγχρονη Παιδεία
Το κρέας και τα προϊόντα του
Συλλογικό έργο
Σύγχρονη Παιδεία
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης
Συλλογικό έργο
Σύγχρονη Παιδεία
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
Γεωργάκης Σπυρίδων Α.
University Studio Press
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως
Γεωργάκης Σπυρίδων Α.
University Studio Press
Συνολικά Βιβλία 7
Προσθήκη κριτικής
243.185
Βιβλία
122.584
Συντελεστές
4.631
Εκδότες
Με την υποστήριξη
του
ΒιβλιοNet
και
του
Εθνικού Κέντρου Βιβλίου
© 2015 - 2024 | Readers.gr