Gayler Paul
Gayler Paul
Ο Πολ Γκάιλερ έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο αξιόλογα εστιατόρια του Λονδίνου, στου Άντον Μόζιμαν στο Ντόρτσεστερ και ως επικεφαλής σεφ στο κοσμικό εστιατόριο Ίνιγκο Τζόουνς. Απέκτησε όνομα ως πρωτοπόρος της "Υψηλής Κουζίνας για Χορτοφάγους". Δυο χρόνια μετά τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Λέινσμπορο, η κουζίνα του τιμήθηκε με τη μεγαλύτερη διάκριση και το ξενοδοχείο απέκτησε το σπανιότατο τίτλο των πέντε αστέρων για την κουζίνα του στη Βρετανία - ένας φόρος τιμής στις ικανότητες του Πολ Γκάιλερ, που ήταν ο υπεύθυνος σεφ. Είναι μέλος του Ομίλου Τυροκόμων και συγγραφέας διαφόρων βιβλίων, μεταξύ των οποίων το Virtually Vegeterian, που προτάθηκε για το βραβείο Αντρέ Σιμόν.