Ραμαντάνης Σπυρίδων

Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

Σύγχρονη Παιδεία
Το κρέας και τα προϊόντα του

Το κρέας και τα προϊόντα του

Σύγχρονη Παιδεία
Αποτίμηση ρίσκου και ασφάλεια τροφίμων

Αποτίμηση ρίσκου και ασφάλεια τροφίμων

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων

Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας
Συνολικά Βιβλία 4
243.186 Βιβλία
122.585 Συντελεστές
4.631 Εκδότες
Με την υποστήριξη του ΒιβλιοNet και του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου