Ριτζούλης Χρήστος
Ο Χρήστος Ριτζούλης σπούδασε χημεία στο ΑΠΘ και επιστήμη τροφίμων (MS & PhD) στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ και ως αναλυτής στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Σήμερα είναι επίκουρος καθηγητής χημείας τροφίμων στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, όπου διδάσκει φυσικοχημεία και χημεία τροφίμων. Είναι Marie Curie Fellow, ενώ έχει διατελέσει επισκέπτης ερευνητής στα Ινστιτούτα Helmholtz της Γερμανίας και Paul Scherrer της Ελβετίας.